ITE- inspeccions Tècniques dels Edificis
castellano
català

INSITECAT respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, la privacitat dels usuaris i el secret i seguretat de les seves dades personals, adoptant per a tal fi les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua , mal ús, alteració, accès no autoritzat i el robatori de les Dades Personals facilitats.

De conformitat amb les disposicions de la Llei 15/88 li informem que les dades personals que ens faciliti a través dels nostres formularis de contacte, pasaran a formar part d'un fitxer intern de Base de dades de INSITECAT, del que som responsables i que té com a única finalitat el tractament de gestions amb vosté. En cas de voler revocar aquesta autorizació i vol ser eliminat de la nostra Base de Dades, envíi un e-mail a info@inspeccionsitecat.es donant fe a aquesta voluntat.

L'usuari serà l'únic responsable a causa de la complimentació errónea del formulari de contacte, amb dades falses, incomplerts, inexactes o no actualitzats.

Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics, un servei de estadístiques web cedit gratuïtament per Google Inc. ("Google").

Google Analyics utilitza "cookies", per ajudar a analitzar l'ús que fan els usuaris de la web. La informació que genera la cookie sobre l'ús de la web (incloent la seva adreça IP) serà directament transmitida i arxivada per Google.

inspecciones tecnicas de los edificios
inspeccion tecnica de los edificios
zona privada de clients inspeccio tecnica d'edificis