ITE- inspeccions Tècniques dels Edificis
castellano
català

INSITECAT és un despatx professional multidisciplinar format per arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers en la edificació i enginyers, especializats en la realització d'Inspeccions Tècniques dels edificis, tant a Catalunya com a la resta de l'Estat Español.

INSITECAT li ofereix un servei professional, ràpid, eficient i molt econòmic dins de les seves possibilitats. A mésde la realizació de la Inspecció Tècnica del seu edifici, li podem oferir la gestió dels tràmits amb la administració, gestió i manteniment de l'edifici i seguiment online de l'estat del seu edifici.

INSITECAT dona servei tant a professionals como a propietaris particulars. D'aquesta manera donem servei a Comunitats de Propietaris, Administradors de Finques, Corredories i asseguradores, Institucions privades i públiques, i a propietaris.

INSITECAT forma part de EGroup, un desaptx professional dedicat a tots els camps de la construcció, arquitectura, urbanisme i la rehabilitació.

Consulti les nostres pàgines webs on li oferirem tots els nostres serveis segons les seves inquietuds i necessitats o soliciti la seva petició en el formulari de contacte d'aquesta pàgina.

INSITECAT col·labora directament amb INPROJECT, INSTALACIONES Y PROYECTOS DE INGENIERIA, pr les tasques de rehabilitació i manteniment d'edificis.

inspecciones tecnicas de los edificios
inspeccion tecnica de los edificios
zona privada de clients inspeccio tecnica d'edificis